Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U tijeku završni radovi na rekonstrukciji ograde oko Gradske sportske dvorane Vitez

Tijekom prošle godine Općina Vitez predvidjela je realizirati projekt obnove ograde oko Gradske sportske dvorane Vitez, a ovih dana provode se završni radovi na ovome projektu.

Kako je zgrada Gradske sportske dvorane veoma značajna za razvoj sporta i svih drugih aktivnosti cilj je da se održava i služi svojoj svrsi te je i rekonstrukcija ograde veoma bitna za daljnji rad dvorane, a sve s motivom zaštite imovine i inventara, kako unutar tako i u krugu dvorane. Postojeća ograda postavljena je prije 16 godina te su izvršeni radovi da se zaštiti od utjecaja vremena i neželjenog eventualnog propadanja.

Ukupna vrijednost investicije je 18.918,90 KM, a uz sredstva Općine projekt je sufinanciran i kroz javni poziv Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB u iznosu 9.000,00 KM.

Također, potrebno je naglasiti kako je koncem prošle godine u dvoranu postavljen novi semafor čime se dvorana održava u potpunosti funkcionalna i uredna na korist brojnih sugrađana koji je svakodnevno koriste.