Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U Vitez stiže Lokomotivin nogometni kamp, Općina Vitez podržat će NK „Romari“ u organizaciji

U Općini Vitez, u službenom posjetu načelniku Marjanoviću boravili su predstavnici Nogometnog kluba „Romari“ na čelu s predsjednikom Bojanom Rajkovićem.

Središnja tema razgovora bila je skora organizacija nogometnog kampa, jedinstvenog u našoj općini, a radi se o rezultatu partnerstva NK „Romari“ i hrvatskog prvoligaša NK „Lokomotiva“. Kamp, kako su kazali iz Romarija, traje od 10. do 16. lipnja, održava se u Vitezu, a mogli su se prijaviti svi zainteresirani klubovi. Ono što je svakako novost u odnosu na ranije je utakmica “Druga šansa” koju će igrati nogometaši prijaznog uzrasta (od 2001. do 2005.) kojima će, kao što sam naziv kaže, ovo biti još jedna dodatna prilika za dokazivanje i predstavljanje svojih mogućnosti pred trenerima i stručnim stožerom zagrebačke Lokomotive. Uz nositelje kampa Iliju Lončarevića i Juricu Čabraju s polaznicima će u Vitezu raditi poznata imena iz svijeta nogometa, između ostalih, Silvo Čabraja, Jasmin Agić, Edin Mujčin, Nikica Jelavić, Miralem Ibrahimović, Mate Mateš i drugi, a kamp će biti održan u pet uzrasnih skupina.

Ovom prigodom općinski načelnik pohvalio je aktivnosti NK „Romari“, a osobito predanost kvalitetnom i sustavnom radu s mladim, pri čemu, sudeći po rezultatima i reakcijama javnosti, prednjače u BiH. S time u vezi, kazao je Marjanović, kako potpora Općine Vitez i ovom sportskom događaju neće izostati.