Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zlatni karataši Mladosti na prijemu u Općini Vitez, načelnik im uručio prigodne nagrade

Krajem prošloga mjeseca održano je prvenstvo BiH za djecu na kojem je sudjelovalo 885 natjecatelja iz 112 karate klubova sa područja cijele BiH.

Natjecatelji viteške Mladosti su osvojili četrnaest medalja i to sedam zlatnih, četiri srebrne i tri brončane medalje te su u ukupnom plasmanu zauzeli zavidnu prvu poziciju. Tim povodom danas su općinski načelnik Boris Marjanović, predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro sa suradnicima primili nagrađene karataše iz Viteza i članove stručnog stožera KK Mladost.

„Jako smo ponosni na vaše odlične rezultate. Cijenimo način na koji predstavljate Vitez i zaista je veliki uspjeh među više od 100 klubova biti najbolji u Bosni i Hercegovini“, kazao je načelnik Marjanović.

Nakon obraćanja predsjednika Sivre i šefa stručnog stožera KK Mladost Adilovića načelnik je svim karatašima koji su osvojili medalje na federalnom i državnom prvenstvu uručio nagrade, a karataši su se predstavili i kazali više o svojim uspjesima.

Zlatne medalje na prvenstvu BiH su osvojili Zahra Adilović, Iman Livnjak, Hamza, Marija Gudelj, Emrah Plivčić, Šejla Sadibašić i ženski kata tim u sastavu Zahra Adilović, Iman Livnjak i Ena Tabak. Srebrene medalje su osvojili  Ena Tabak, Gabrijela Grbavac, Emel Mangić i muški kata tim u sastavu Sebastijan Paradžik, Hamza Adilović i Emel Mangić, dok je bronca pripala Emiru Spahiću, Belminu Spahiću i Hamza Adilović.