Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

News

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen Dan općine Vitez

Danas je svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen Dan općine Vitez, 28.4., datum kojeg Općina Vitez od 2001. godine obilježava kao Dan općine, u sjećanje na ovaj datum iz 1952. godine kada je Narodna skupština NR BiH donijela Zakon o podjeli teritorije, čime je općina Vitez prvi put utvrđena kao teritorijalna, politička cjelina – jedinica lokalne samouprave s utvrđenim sjedištem općine i pripadajućim naseljenim mjestima. (više…)

Otvorene Sportske igre mladih u Vitezu

Danas su u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu otvorene Sportske igre mladih, kojima je ove godine domaćin i organizacijski partner Općina Vitez. Službeno su igre otvorene obraćanjem općinskog načelnika Borisa Marjanovića, koji je upalio i plamen u znak otvorenja dvodnevne manifestacije. (više…)

Danas i sutra u Vitezu Sportske igre mladih

Sportske igre mladih su najveća amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža djeci i mladima da se, potpuno besplatno, natječu u 10 sportova. Ove godine, ova velika manifestacija će po prvi puta biti održana i u Vitezu, i to danas i sutra (22.4. i 23.4.), a sve u suradnji s Općinom Vitez. Sudjelovat će učenici iz svih pet osnovnih škola s područja općine Vitez, od prvog do devetog razreda. (više…)

Poziv članovima/icama organizacija civilnog društva za prijave za učešće u evaluacionoj komisiji u Općini Vitez

Općina Vitez poziva zainteresovane članove/ice organizacija civilnog društva (OCD) koje imaju sjedište na području općine Vitez, da se prijave za učešće u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) na području općine Vitez. (više…)